Věk: 25
Mainspec: Balance
Offspec: Resto
Item-level: 370 / 363
Armory link:
Bosskills link:
Screenshot link:
1) Popiš nám tvůj theorycraft ke své class:
a) staty: Tu by bylo asi nejjednodužší sem hodit odkaz, protože mi přijde že je to v něm celkem chytře vymyšlené. Ale tak co se statů týče, tak intelekt je samozřejmost, hit+spirit 1742 (17%), dále platí haste>mastery>crit, při čemž u haste je dobré dosáhnout (když to půjde) soft capu 1929 (13. tik dotky s NG) při čemž je milé pak dostat od warlocka dark intent neboť pak na další (14. tik) stačí jen 2637. A ono je to celkově milé když si warlock moonkina všimne

b) rotace 1 target: Nechť mi zrovna procne solar eclipse. Nahodím dotky (nejdříve IS, pak MF neboť MF vždy profituje z eclipse a NG se spustí až po první hozené dotce), dále spamuju wrath, než dojdu do situace kdy mi chybí jeden wrath na ukončení eclipse, v tu chvíli obnovím dotky (přijde mi to lepší než je obnovit bez eclipse a navíc mi to momentálně lépe sedí do rotace), pokračuju s wrathem, dokud si nevšimnu že jsem vypustil dost "wrathů" na spuštění lunar eclipse. Pak začnu se starfire, obvykle stihnu dvě než musím obnovit dotky (ty obnovím obvykle ještě tak 2 vteřiny před dotikáním původních). Dále spamuju starfire dokud neprocne solar eclipse. Starsurge dávám na CD, pokud chybí třeba jen jeden spell do procnutí eclipse, tak počkám na eclipse. Starfall dávám na CD též, pokud nejsem pár vteřin před lunar eclipse. Stromky na CD. Začátek rotace se liší dle encounteru, obvykle si nejradši předpřipravím solar eclipse na trashi, neboť je pak mnohem větší burst když už jsem v eclipse na potky a všechny možné procnutí. Jinak začnu tak, abych byl pokud možno na větší množství addek v solar eclipse (houby).
c) rotace více cílů: Zkusím to zkrátit, takže na 2 targety se změní jen že hodím dotky pokaždé na 2 targety (když jsou u sebe, tak hodím i houby), na více targetů použiju houby, rozházím dotky dokud nespadne CD na houby, případně hurricane když je addek opravdu hodně. No snad jsem nic moc nevynechal. Resto už snad popisovat nemusím

d) talenty a glyphy: To stejně nikdo do přihlášky nepíše O:)
e) enchanty, gemy a reforge: Vycházi z a), při čemž pokud je socket bonus horší jak 20 intelekt, tak obvykle vkládám bez ohledu na barvu gem +40 intelekt.
2) Tvoje předchozí guildy a důvod odchodu:
No to je trochu na dlouhé povídání, ale co se Aliance týče, tak prvni raidovací byla Guardians of Faith, důvod odchodu byl rozpad guildy. Pak Dragon Balls, též se rozpadla. Pak jsem byl chvíli (než se guilda rozpadla) u Bratrstva kočičí tlapky. Následně jsem se přidal k Frozen Heroes, než se spustil cataclysm, kdy jsem se na cata dostal do guildy Redemption of Phobos. Tam mě jaksi pak kickli za neaktivitu když jsem se ještě vrátil na rok na wotlk. Na cata jsem pak pokračoval ve Frozen Heroes, které jsem nakonec leavnul z podobného důvodu jako Krutohustič, leaderovské schopnosti bohužel nemám a jeden stále zaneprázdněný člověk to tam táhne ztuha.
3) Máš mikrofón a můžeš přes něj aktivně mluvit:
Ano a ano, jen toho moc neřeknu i když bych občas měl

.....Y_Y
.("'\(^v^)/'")
....(WW)
.../,,||,,\