[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
Nick:Neverlucky Věk:18 Mainspec:Assa Offspec:- Item-level:361 Armory link: Bosskills link: Na Twine toho moc zabiteho nemam protoze jsem musel prestat hrat. Znova jsem zacal asi pred 2 tydny a snazim se chodit vsechno co jde s worldem, ale nic moc Screenshot link:
1) Popiš nám tvůj theorycraft ke své class: Staty: 17% spell cap - Mastery - Haste Rotace: Garrote - SnD na 5 CP - Rupture (je jedno kolik cp) - Envenom + CB na 5 CP - Vanish kdyz uz nemam Overkill - Garrote Envenom bez CB na 3-5 CP (s tim ze si necham cca 50 energy na mutilate hned po Envenomu) Vendetta na CD nebo nechat na faze (napr Magmaw hlava) Vanish na CD Feint na CD podle bosse na snizeni dmg taken od aoe TotT na CD
2) Tvoje předchozí guildy a důvod odchodu: Endless Agony - prihlasil jsem se, sel jsem asi 2 raidy a musel jsem prestat hrat Old School Brothers - Guilda s kterou jsem byl uz od Wotlku. Hrali jsme na Ice wowu (cata) kde jsme zabili Realm First Ragnarose jak na normalu tak i na HC. Guilda se potom rozhodla prejit na Twin, ale nekteri core memberi se na to uz vykaslali a prestali hrat nebo sli na offik. Momentalne neaktivni a uz maji udelanou partu na Firelandy takze bych si tam moc nezaraidoval
3) Máš mikrofón a můžeš přes něj aktivně mluvit: Mam a muzu
Neverlucky skoro jsem si myslel že si dal přihlášku Searon s altem (jeho často používaná hláška na ts). Jaké změny by si provedl na téhle roguně?
Jinak je docela zajímavé, že na Chim HC jseš schopnej točit normálně a na jiných bossech jsi něco nad tankem (11,5K viz OS). V čem je/byl problém? Umíš chodit v realmu na Vali v sub talentech? Envenom na 3 CP mi příjde jako blbost.
Tocil jsem malo protoze na OS je to celkem tezke neco nadmgovat za Assa a musel jsem si osvezit pamet na taktiky takze jsem se hlavne soustredil at neumru Na dalsich id uz bych tocil vice kdybych mel naucene ty timery etc. Chodit v realmu na Vali umim/neumim. Talenty si umim dat vim co mam delat ale nevim jak se tam leze Stacilo by rict pred bossem. Kdyz ti da Mutilate 3 CP tak se podle me ani nevyplati wastit energy na dalsi. Radsi dat Envenom s 3CP a potom hned Mutilate s Envenom buffem. Na te rogune bych zmenil jedine talenty. Mozna nektere reforge nevidim to asi spravne. Staty ma dobre
Proč dáváš 5CP na SnD a proč je to na Rupture jedno? Jak Rupture obnovuješ? (čekáš až spadne nebo ju obnovíš v průběhu jak to zrovna vychazí s CP a globalem)
Přijdou Firelandy, Emba ti blbou náhodou řekne, že se mu uvolnilo místo v té desítce, co by bylo dál?
5CP na SnD protoze ten SnD uz nebudu davat znova a vydrzi mi cely fight na 20sec. Rupture davam podle toho kdy mi vyprchava na 1-2sec ho uz obnovuju. Proto si myslim ze to je jedno na kolik to je cp hlavne at to je up. Nebudu tam pushovat 4-5 cp kdyz mam 2 cp bez energy a bez rupturu na targete.
Ikdyby mi Emba napsal tak bych nesel protoze vim jak to tam chodi Farmilo by se to 3-5 id potom by to lidi prestalo bavit a zase bych byl kde jsem ted a mohl si zacit hledat guildu.
Nevim jestli si to editnul ale cetl jsem tu neco o tom envenomu ze to je spatne. Ja se rad priucim. Klidne to muzu zacit davat na 4-5 ja jen napsal ze si myslim ze to je lepsi. Assa rogunu jsem nikdy moc nehral. Vzdy jsem hral Combata uz od Wotlku.
Tak SnD se nahazuje z proclýho 1CP z Garrote při openingu a refreshneš ho hned prvním envenomem na 20s, proto je zbytečný na něj plýtvat tolik mutilatů. Co se týče openingu potom, tak záleží na tom, jestli se dává Heroism nebo ne. Pokud ano, nepotřebuješ hned nahazovat rupture, protože budeš mít energy požehnaně i bez něj. Když ne, ahodíš ho z proclýho CP po prvním Envenomu, když neprocne, obětuješ na to jeden Mutilate.
Envenom se dává na 4-5CP, energy si balancuješ nejlíp tak abys dával aspoň dva za sebou, Proč ne 3CP, protože když ti critne 3CP a 4CP-5CP, je to docela znatelnej rozdíl + většinou ti procne 1CP z envenomu tak jen hodíš mutilate a máš 4CP, když neprocne, tak dvakrát mutilate a máš 5CP a stále dokola.
Rupture správně obnovuješ buď z proclýho 1CP nebo 3CP za cenu mutilate. Ale né nenahazuje se před 1-2s před skončením, protože tak přicházíš o poslední tik (nahazuje se to přesně po tom tiku).