[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
1) Popiš nám tvůj theorycraft ke své class: Retribution paladina hraji již opravdu dlouho a vím o něm snad všechno. Je to moje nejoblíbenější class a spec, a ten kdo tvrdí, že je retrina jednoduchá, tak mě vždy rozčílí. Páni a dámové, retri mi přijde spíše jako taková pvp class, protože nemá přesně danou rotaci jako ostatní. Má dejme tomu priority.
Tím nejdůležitějším je dodržování Crusader Striku - přesně hned jak vám naběhne cd, musíte ho použít, (musíte brát ohled i na global cd) Čím víc crusaderů, tím víc HP, tím víc TV. To je základní strom - každé přibližně 4 sec použít 1 spell. Teď jde o to co uděla s těmi mezerami. Ty se zaplňují zhruba v tomto pořadí: TV -> Exorcism -> Judgement -> Hammer of Wrath -> Holy Wrath , a na závěr taková moje specialitka - jako filler vycastit exorcism. Dále samozřejmě přepínání sealů na více targetů... 4+ = Divine Storm.... A jak to tady vypisuji, začinám si připadat jako blb, protože tohle všechno si může kdokoliv přečíst v kdejaké guide... Jde spíš o to, to dostat do ruky, aby člověk nedělal dlouhé, výše zmíněné, mezery.
K theorycraftu toho mám mnoho, ale nemyslím si, že je nejlepší sem všechno vypisovat, nedělám žádnou guide a nechci tady zbytečně dělat nudnou "wall of text" (btw. Achievment earned). Zkrátka troufnu si řict, že vím vše, ale pokud by se našla retrina, která bude točit více se stejným nebo horším item levelem, tak smekám a stanu se jeho učedníkem. Ale ještě jsem tady takovou nepotkal.
2) Tvoje předchozí guildy a důvod odchodu: Zde na twinu jsem zatím v žádné guildě nebyl, hraji zde necelý měsíc. Ale když to shrnu, moje bývalé pve guildy byli: TBC - server Narnias - guilda EnRaGe - (nejlepší guilda na serveru) wotlk - server Narnias - guilda Erebos - (původní EnRaGe, v dobách kdy jsem tam hrál, tak jsme byli stále nejlepší na serveru , přešel jsem na cata když byl k dispozici) cata - server Ice-wow - guilda Forged - (podepisoval jsem guild chart, spoustu first realmů apod., ukončil jsem zde svoji činost když byl gold wipe - prostě to se mnou seklo , bylo to někdy těsně po first realmu Sinestry)
3) Máš mikrofón a můžeš přes něj aktivně mluvit: Ano, mám teamspeak, mumble, skype a nedělá mi problém aktivně komunikovat.
To by bylo zhruba k formuláři přihlášky vše. Těším se na Vaše komentáře a případné otázky na které rád odpovím.
Eq sice horší, ale to je vedlejší věc... důležité je nefailovat a točit dostačující dps na svůj eq .... znát taktiky atd. , což podle přihlášky vypadá že znáš K rotaci se vyjadřovat nebudu, retri nehraju. Jinak co jsme si psali ingame, tak je to v pohodě týpek, rozumná kominitace