Věk: 25
Mainspec: Affliction
Offspec: Affliction(PvP)
Item-level: 362
Armory link:
Bosskills link:
Screenshot link:
1) Popiš nám tvůj theorycraft ke své class:
Dopredu chcem povedať, že sa venujem výhradne len Affliction buildu tak ako v PvE tak aj v PvP.
Staty:
Intelect
Hit(17%)
Haste(Soft Cap)
Critical
Mastery
Open na single: Začínam prePot, vycastením ShBoltu, nahodením CoE, následne Haunt, zapínam Demon Soul, nahodím UA, Corruption a Doom. Potom už len štandartná rotácia.
Open na multi: Začínam prePot, do off targetu nacastím ShBolt, CoE, Haunt, zapínam Demon Soul, UA, Corruption...a teraz stlačím Soul Swap a následne do off targetu nahodím Agony...teraz dotky vyputím do main targetu, nahodím CoE, Doom, Haunt a už typická rotácia s tým, že na off target refreshujem UA,Corruption a Agony.
Rotácia:
CoE
Všetky DoT 100% uptime(Corruption,UA,Doom..prípadne Agony)
Haunt
Procnuty Fel Flame (4× set bonus)
ShFlame (ak som na melee)
Drain Soul(target < 25%hp)
ShBolt ako filler
Režim Buffed: Vyššie na screene je vidieť ako mi svieti nad castom BUFFED. Vtedy mám procnuté všetky trinkety, power torrent a ench z backu. V tomto režime, zapínam Potku a Demon Soul(ak sú ready). Tak a teraz je najlepší čas zavolať kamaráta Doomguarda, okamžite refresh Bane of Doom, UA a Haunt...v prípade ak máme boj s dvoma targetmi, tak hned focus cast UA,Corruption a Agony. Dotky sa potom snažím udržať čo najdlhšie v tomto "top" stave a refreshujem ich až úplne na konci...Doom refreshnem až o poslednom štvrtom tiku.
Využitie Soul Shardov: Pokiaľ viem, že boj sa bude odohrávať len s jedným targetom tak využívam shardy na instant casty Soul Fire. Tie využívam hlavne s čo najviac procmi samozrejme. V prípade, že je encounter kde sa objavia addky, využívam ho na Seed of Corruption.
Intent preferujem na ShP > Bala > Fire alebo RDruid > RSham. Samozrejme využívam Soulshatter hlavne v momentoch ako sa napríklad strieda Valiona s Theralionom, využívam Shadow Wardu, napr. tiež v momentoch dopadu meteoritu na Theralionovi(po novom sa skúšam teleportnuť a evadnuť celý dmg). Keď je nutne tak aj dancujem medzi jednotlivými armormi.
2) Tvoje předchozí guildy a důvod odchodu:
The Burning Legion. V poslednej dobe nás chodí pomerne málo na raidy, hlavne v stredu na BWD, kde posledne 2 ID sme ani nešli. Neberem to ako odchod z tejto guildy, skôr to berem ako možnosť posunúť sa ďalej. Po dohode s Tirom, by som si kľudne nechal všetkých altov v TBL.
3) Máš mikrofón a můžeš přes něj aktivně mluvit:
Mám. Niesom moc komunikatívny ale keď je treba tak nieje problém hovoriť. Všetko si to vynahrádzam pak v arénach

Pôvodne som chcel spraviť video, kde všetko popíšem, tak ako som to spravil pri prihláške do TBL ale nejak nevyšiel čas na to. Preto som to tu napísal čo najstručnejšie a myslím, že som vynechal veľa toho čo by sa dalo ešte popísať. Tak pokiaľ máte nejaké otázky, rád zodpoviem. Ešte som počul, že Czaki je pán warlock, rád by som sa teda popri jeho boku priučil čosi nové