Věk: 25
Mainspec: Shadow
Offspec: Shadow PvP
Item-level: 356 PvE
Armory link:
Bosskills link:
Screenshot link:
1) Popiš nám tvůj theorycraft ke své class:
SH sa venujem relativne kratku dobu, ale dovolim si povedat, ze moj effort zistovat nove veci (sledovanie youtube videi, rotacii, buildu, topicov k danej klase a know-how World of Warcraftu ma robia viac nez kvalitnym Shadow Priestom. Wowko hram cez 6 rokov ~. Otvaram na boss fighte netradicnou rotaciou na proc shadow orbu - 1. Vampiric Touch 2. ShadowWord: Pain 3. Pustam ShadowFienda 4. Mindflay dokym mi neprokne prvy shadow orb (Fienda pustam hned, kvoli talentu Sin and Punishment, ktory mi znizuje CD na fienda za kazdy crit s Mind Flay) 5. Proknuty Shadow Orb odpalim s Mind Blast -> 6. Nahodim Vamp. Touch, Devouring Plague, Mind flay na 5 stackov, odpalujem kridla/trinkety.
ROTACIA MID-FIGHT
1. Priorita je drzat EMPOWERED SHADOW uptime stale - zvysi dmg dotiek
2. Nenechat padnut Vamp. Touch, Dev. Plague (SW:Pain mi drzi talent cez MindFlay -> to nerecastujem)
3. MindBlast - ked proknu 1/2/3 Orby
4. MindFlay ako tzv. Filler spell (ked su dotky na targete a Mind Blast na CD)
5. Fienda pustat na Cooldown
6. Kridla/trinkety ked mam dotky up, plny evangelism a mam cas castit Mblast/Mflay tz. ked nemusim behat, hrat defenzivne atd.
7. Podporit Healing/Mana management raidu cez Divine Hymn/Hymn of Hope
STAT priority:
1. Intellect
2. Hit (17%)
3. Haste - zalezi od haste capov na jednotlive ticky kuziel -> bude to zaujimavejsie vo firelands
4. Mastery
5. Crit
2) Tvoje předchozí guildy a důvod odchodu:
Na Twinstare to je guilda Never Back Downn. Do nej som sa dostal zaujimavym sposobom. Ich ALT raid na contente 3.5.3 (ICC) zhanal posledne a zaroven aj jedine dps mimo guildy na worlde. Zobrali ma (hral som vtedy Ele Shamana) po prvych dvoch bossoch ma GuM vychvalil, "zdrbal" svojich kedze som topol dps v oboch pripadoch a poziadal ma ak mam zaujem, ze si urcite mam hodit aspon provizornu prihlasku, ze som viac menej prijaty len to musia odklepnut oficialne.
Long story short - dostal som sa medzi nich, farma ICC25HC 12/12 za 2-2,5 hodky, bol som velmi spokojny, neskor som musel z guildy odist prakticky koli odcestovaniu do zahranicia co mi znemoznilo venovat sa hre.
Inak sa venujem velmi rad PvP - Rog 2k4 2s rating/ArmsWar 2k3 2s rating/Priest zatial 2k1 (partner nemohol hravat casto) a myslim si ze mi to dava znacnu vyhodu aj v PvE kde vyuzijem prave reflexy/neuveritelne mnozstvo bindov (aj to co netreba)/macra atd.
U aliancie som druhy den, prave preto zhanam guildu, ktora bude stat za to

3) Máš mikrofón a můžeš přes něj aktivně mluvit:
Samozrejme